جناب آقای احمدینژاد
یادم نمیرود نوجوان که بودم، هر چند هفته یک بار همراه مادر برای ملاقات پدر به زندان میرفتیم. آن موقع به انقلابیونی که علیه شاه فعالیت میکردند، خرابکار میگفتند. یک بار در زندان متوجه شدم، پدر سعی میکند آثار شکنجه را پنهان کند و خود را آسوده و راحت نشان دهد. آن روزها تحمل شکنجه وحشیانه ساواک برای انقلابیون دلپذیر بود، چرا که برای هدفی بزرگ میجنگیدند و این شکنجهها برایشان حلاوت داشت.
انقلاب که پیروز شد، انقلابیون بر مصدر کار نشستند و هرکس مسئولیت مهمتر و بزرگتری داشت، بیشتر هدف تهاجم ضدانقلاب قرار میگرفت. بخشی از تهاجم دشمنان، بسترسازی نرم و آهسته برای بیاعتماد کردن مردم به انقلابیون بود. سال 59 هنگامی که آقای هاشمی برای سخنرانی به شهر تبریز رفته بود، مارکسیستها و منافقین، پلاکاردهای زیادی در شهر نصب کردند و ایشان را سرمایهدار، دارای باغهای پسته، فئودال، ارباب و... خواندند. اثر این تبلیغات سوء به حدی بود که ایشان نتوانست سخنرانی کند.
نقش ممتاز ایشان در تثبیت انقلاب، اداره و ختم جنگ، انتخاب رهبری، بازسازی، سازندگی و کنترل بحرانها، دشمنان را در پرداختن و بال و پر دادن به شایعات جریتر کرد. خانواده ایشان نیز هدف تهاجم قرار گرفت و هر روز مطلب تازهای مانند کارخانه خودرو، املاک خارج از کشور، هواپیمایی و... که حاصل تخیلات شایعهسازان بود، ساخته و به سرعت و وسعت پخش میشد. رسوب این شایعات به تدریج بستر بزرگی از اتهامات کذب را فراهم آورد.
آقای احمدینژاد
در انتخابات سال 84، شما با سوار شدن بر موج بستر شایعاتی که در طول سه دهه علیه آقای هاشمی و خانواده ایشان شکل گرفته بود، به اصطلاح پیروز شدید. چهار سال ضعیفترین کارنامه دولتهای پس از انقلاب را برجای گذاشتید. جهش غیرمنتظره آقای موسوی در نظرسنجیها و ایجاد موج فراگیر در پشت کردن به دروغ و گرایش به صداقت، اردوگاه شما را به حدی نگران کرد که باز به فکر استفاده از همان اهرم موج سواری بر بستر شایعات دشمن ساخته افتادید.
شبهه افکنیهای شما در جلسه مناظره تلویزیونی با آقای موسوی وادارم کرد تا برای آن صحبتهای غیرمسئولانه پاسخی دهم، گرچه میدانم شما بهتر از همه به پوچ و واهی بودن آن ادعاها واقف هستید اما میل به ماندن درقدرت، شما را از انصاف و تقوا دور کرده است.
برادر عزیزم سیدعلیرضا بهشتی فرزند شهید مظلوم بهشتی، در مقالهای مینویسد: «نگرانیام از تکرار تاریخی است که خود شاهد آن بودهام. شیوهای که به کار برده شد، صحنه فراموش نشدنی 14 اسفند 59 را تداعی کرد و تلخکامی انتخاب کسی که با استفاده از شیوههای تخریبی و هتاکانه، افشاگریهایی کرد که با تکیه بر اسناد جعلی، ترور شخصیتی رهبران انقلاب و یاران نزدیک امام را هدف گرفت و تا هفتم تیر و هشتم شهریور اتفاق نیافتاد، یکه تاز قدرت و پیروز میدان مینمود. رئیسجمهوری که سخنانش مملو از پردهدریهایی بود که خوراک روزمره بنگاههای خبرپراکنی ضدانقلاب را فراهم میکرد. آنچه از آن روزها به عنوان سند افتخاری باقی ماند، راست قامتی جاودانگان تاریخ است. آنچه به یادگار ماند، هوشیاری همگانی بود که تا سالها راه را بر ترور شخصیتی افراد بست. آنچه در تاریخ ثبت شد، اقدام شجاعانه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در جهت تصویب عدم کفایت ریاست جمهوری بود که با تصمیم تاریخی امام در عزل او در آمیخت و آنچه بر تارک تاریخ انقلاب ما خواهد درخشید، پیروزی اخلاق بر بد اخلاقی است.»
آقای احمدینژاد
خود نیک میدانید که شایعات مربوط به خانواده رفسنجانی یک روزه ایجاد نشده است و از همان اوان انقلاب با شروع فعالیت ضدانقلاب و سلطنتطلبها، افراطیونی چون گروه فرقان، گروههای مارکسیستی و... حالا شما در تکمیل و تداوم شایعات نقش داشته و داشتید. حفظ و تداوم قدرت چقدر میارزد که به خاطر آن حاضرید مطالبی را بر زبان آورید که بیش از هرکس دیگری به واهی بودن آن واقف هستید. آیا جلب آرای مردم به هر قیمت ممکن با ادعاهای دینداری شما، سازگاری دارد؟
آقای احمدینژاد
جنابعالی برای عوام فریبی میگویید آقای هاشمی اشرافیگری را در حاکمیت رواج داد. آیا شما زمانی که در کنار ایشان، حکم استانداری گرفتید، این اشرافیگری را حس نمیکردید و اکنون پیدا شده است؟ چطور در آن موقع به مجیزگویی میپرداختید و میگفتید نام هاشمی در تاریخ ایران میدرخشد و اکنون هتاکی میکنید؟ زیرا که متوجه شدهاید، اقبال مردم به رقیب شما است و عطش بیحد به قدرت، عوام فریبی به هر قیمت ممکن را برایتان موجه ساخته است!
محسن هاشمی
درباره خودم
لوگوی وبلاگ
منوی اصلی
صفحه نخست
پست الکترونیک
صفحه ی مشخصات
خانگی سازی
ذخیره کردن صفحه
اضافه به علاقه مندیها
فهرست موضوعی یادداشت ها
پیغمبران و دین آسمانی[3] . تجمل گرایی و آفات آن . دکتر علی شریعتی . سقوط تنهایی . علمی (مهندسی حرارت و سیالات)
سیاسی
اجتماعی
فرهنگی
ورزشی
تار . لحظاتی با اندیشمندان . مکانیک جامدات .
نوشته های پیشین
آبان 89
مهر 89 اسفند 89 بهار 90 راز الهی صدوبیست ساله شی اخراجی ها و جدایی نادر از سیمین جون کتک شوهر اعتیاد به اینترنت فرق ایران با..... داستان خواندنی بهار 91 بهار 92 لوگوی دوستان
لینک دوستان
صفحات اختصاصی
آمار وبلاگ
بازدید امروز :62
بازدید دیروز :4 مجموع بازدیدها : 81207 خبر نامه
وضعیت من در یاهو
جستجو در وبلاگ
|